CPM müşteri tabanı, kuruluşun karşı taraflarının tam bir resmini sunar. Bu sistemi kullanarak, her ürün türü için satın alma düzeyi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Müşteri tabanları, kontaklarla birlikte referans bilgilerine sahiptir. Buna dayanarak, şirket çalışanları özel teklifler ve indirimler hakkında bir posta listesi oluşturur. CPM otomasyonu, kuruluş genelinde mevcut görevleri gerçekleştirmek için daha fazla zaman kazandırır. İş gününün doğru dağılımı, yönetim faaliyetinde bir etkinlik kaynağı olarak hizmet eder. Büyük şirketler, ek çalışanları çekme maliyetini düşürmeye yardımcı olduğu için süreçleri mümkün olduğunca otomatikleştirmeyi tercih ediyor.
Evrensel Muhasebe Sistemi, reklam ajansları, danışmanlık kuruluşları, süpermarketler, kreşler, oto galerileri, kuaförler, imalat şirketleri, rehinciler, kuru temizlemeciler ve yönetim şirketlerinin mevcut durumlarda hızlı bir şekilde çözüm bulmasına yardımcı olur. Bu programda, göstergeleri analiz etmenin birkaç yöntemi vardır. Bununla liderler zayıflıklarını görür ve bunlarla başa çıkmak için hedefler belirler. Planlayıcı, her dönem için satışlarda bir artış planlamanıza olanak tanır. Raporlama tarihi sonunda performans göstergelerinin değerlendirilmesine yönelik bir analiz yapılır. Pazarlama departmanı, reklamın etkinliğini izler. Ek müşterilerin ana kaynağıdır.
Büyük ve küçük kuruluşlar, yalnızca istikrarlı bir gelire sahip olmayı değil, aynı zamanda satış pazarını genişletmeyi de tercih ediyor. Analistlerden alınan bilgilere dayanarak yeni veritabanında güncel bilgiler oluştururlar. Ek müşteriler rakiplerden gelebilir. Aynı zamanda, hizmetlerinizi reklam platformları aracılığıyla aktif olarak tanıtmalısınız. Müşteri tabanındaki büyümenin temel nedeni, fiyat politikasının gözden geçirilmesi olabilir. Düşük bir fiyata, satış sayısında artış olasılığı yüksektir. Bu da geliri etkiler. CPM tüm büyük şirketlerde mevcuttur. Analitik verilere göre uzmanlar tarafından geliştirilmiştir. Bazı SRM'ler farklı ekonomik alanlar tarafından kullanılabilir, ancak muhasebe politikaları ve özellikleri dikkate alınmalıdır.
Evrensel muhasebe sistemi, gelir ve giderleri izlemek için tasarlanmıştır. Karşı taraflar arasındaki tüm nakit akışlarını izler. CPM, hangi ödemelerin geciktiğini ve hangilerinin zamanında ödendiğini gösterir. Alacak ve borç hesaplarının analizinde, toplam müşteri tabanından kriterleri karşılayan tüm girişler seçilir. Denetim yılda bir kez veya yönetimin talebi üzerine yapılır. Bu prosedür sırasında, olgusal veriler belgesel verilerle karşılaştırılır. Müşteri sözleşmeleri her iki tarafça imzalanmalıdır. Aksi takdirde yasal bir güçleri yoktur. CPM, şirket çalışanlarının orijinal belgelerin kullanılabilirliğini doğrudan programa kaydetmesine yardımcı olur. Aynı zamanda, yeni çalışanlar nerede eksikliklerin olduğunu hemen fark eder.
CPM, mevcut göstergeleri izlemenin ve izlemenin uygun bir yoludur. Bu gelişme sayesinde işletme sahipleri sadece finansal durum hakkında bilgi almakla kalmıyor, aynı zamanda uzun ve kısa vadeli aksiyonları da planlayabiliyor. Müşteri tabanı, kuruluşun tüm faaliyet süresi boyunca oluşturulur. İştirakler ve şubeler için de durum aynıdır. Bu, toplumun temel ihtiyaçlarını doğru bir şekilde belirlemek için büyük göstergeleri işleme şansını artırır.
Bölümlerin ve departmanların istikrarlı çalışması.
Küçük ve orta ölçekli işletmeler için BGBM.
Bağımsız değişkenler.
Dönem sonu performans göstergelerinin hesaplanması.
Sabit ücretler.
Fiyatlandırma politikasının oluşturulması.
Genel bir müşteri tabanına reklam gönderme.
BGBM'de sıralama ve gruplama.
Ek fon çekmenin etkinliğinin analizi.
Satış istikrarının belirlenmesi.
Alışveriş kitabı.
Ödeme faturaları.
Ek cihazların bağlanması.
Ticari otomasyon.
Hesaplamalar ve özellikler.
Sanayi, imalat ve diğer şirketler için CPM.
gözlem.
Üretim planı.
Sınıflandırıcılar ve referans kitapları.
Asistan.
Nakit akışı takibi.
Alacak Hesapları ve Borç Hesapları.
Modern Formlar.
Referans bilgisi.
Malzeme ve hammadde kullanımı üzerinde kontrol.
Her türlü işi yapmak.
Sınırsız sayıda departman, depo ve şube.
Kayıtları seçim kriterlerine göre sıralayın.
Veri analizi.
Personel bordrosu.
Bilanço.
Birleşik müşteri kaydı.
CCTV.
Malların barkodlarını okuma.
Eksiksiz bir belge setinin oluşturulması.
İşlem günlüğü.
Envanter programı.
Çalışanlar için uygulama.
Adlandırma grupları oluşturma.
Banka ekstreleri ve havaleler.
Finansal durumun belirlenmesi.
Piyasa izleme.
Herhangi bir ürünün üretimi.
Mal faturaları.
Evrensel Aktarım Belgeleri.
Konfigürasyon projesi seçimi.
Şirketin web sitesi ile etkileşim.
BGBM optimizasyonu.
Gider raporu.
Ambar bakiyelerinin varlığının belirlenmesi.
Yerleşik sözleşme şablonları.
CPM'de üretim takvimi.
Personel muhasebesi.
Tam sipariş desteği.
Malzemelerin kullanımı için normların oluşturulması.